KOMMUNIKATION

Digital underskrift og bekræftelse af din identitet med MitID 

NEMT, HURTIGT OG SIKKERT

Tranberg Statsautoriseret Revisionsaktieselskab benytter MitID til digitale underskrifter på en række dokumenter samt til digitalt at bekræfte din identitet.

Det hele foregår online, så du både kan underskrive dokumenter og bekræfte din identitet ved hjælp af MitID, hvilket er nemt, hurtigt og sikkert. Du kan både underskrive ved en PC, tablet eller smartphone – bare du har adgang til internettet. Også hvis du er i udlandet.

Vi bruger firmaet Esignatur til at håndtere underskrifter. Esignatur vil derfor dukke op visse steder i kommunikationen mellem dig og os.

Vi bruger firmaet Visma Creditro A/S til vores kundekendskabsprocedure. Creditro vil ligeledes dukke op i vores kommunikation med dig. 

NÅR DU BRUGER DIGITAL UNDERSKRIFT

Du modtager en mail fra Tranberg (Tranberg@mail.esignatur.dk), der indeholder et link til en sikker hjemmeside, hvor du kan se, downloade og gennemlæse dokumenterne samt underskrive med dit NemID. Når alle parter har underskrevet, modtager du en mail med de signerede dokumenter i PDF-format.

NÅR DU BEKRÆFTER DIN IDENTITET VIA CREDITRO

Du modtager en mail fra Visma Creditro (noreply@creditro.com), der indeholder et link til en sikker hjemmeside, hvor du skal oplyse dit fulde navn og cpr-nummer, uploade ID og dokumenter, samt udfylde et spørgeskema.

Dine indtastede oplysninger bliver sammenlignet med dine oplysninger i cpr-registret og folkeregistret, der på den måde bekræfter din identitet.

Vi sidder altid klar til at hjælpe med Creditro – tlf. 62172140. Du er også velkommen på kontoret, hvor vi kan indscanne materialet til Creditro sammen med dig.